Sagitta
Nyheter
Kampanjer
Fynd
Mikroskop & Kikare
Labbutrustning
Mätutrustning
Datalogging PASCO
Byggsatser
Verktyg & Löd
Programmering
code.Node
Dobot
Flowol
Micro:bit
TI-Innovator
Matematik
Fysik
Teknik
Kemi
Biologi
Bioteknik
Geografi
Energi & Miljö
Böcker
Spel
Skriv & Rita
Första hjälpen
Förvaring
Smarta presenttips
Dobot Magician Educational - Industrirobot
Dobot Magician Educational - Industrirobot Dobot Magician Educational - Industrirobot Dobot Magician Educational - Industrirobot Dobot Magician Educational - Industrirobot

Dobot Magician Educational - Industrirobot

Art.nr 11565

Programmera som ett proffs med prisvinnande Dobot Magician. Robotarmen liknar de som används i industrin och kan programmeras att användas som robotarm, 3D-skrivare eller ritverktyg. Till Educational medföljer även bl.a. lasergravyrkit och joystick.

15249 SEK (19061.25 SEK inkl. moms)
 st
Leverans - omgående

Produktbeskrivning

Programmera som ett proffs med prisvinnande Dobot Magician. Robotarmen liknar de som används i industrin och kan programmeras att användas som robotarm, 3D-skrivare eller ritverktyg. Till Educational medföljer även bland annat lasergravyrkit och joystick.

Man kan programmera roboten på många olika sätt, till exempel med en "Teach and play"-funktion, där man flyttar robotens arm till olika lägen och sedan låter den upprepa rörelsen. Roboten kan även programmeras med det medföljande programvaror eller med till exempel Python, Java eller C++. Med det medföljande 3D-kitet förvandlas roboten till en programmerbar 3D-skrivare. Byter man till lasergraveringskitet kan man programmera roboten att göra snygga gravyrer och med hjälp av pennan kan den skriva snygga texter eller rita bilder. Givetvis kan den även programmeras att flytta klossar, bygga torn, eller något annat arbetsområde med hjälp av sugkoppen eller gripklon.

Fabrikat: Dobot.
Lyftkraft: 500 g.
Repeternoggrannhet: 0,2 mm.
Funktioner: Sugkopp, gripklo, 3D printing kit (inkl. tråd), rit- och skrivkit, lasergravyrkit (500 mW, klass 3B), blåtandsmodul, WiFi-modul och joystick.
Programvara: Dobot Studio eller Dobot Block laddas ner från tillverkarens hemsida (för Win XP/7/8/10 och Mac OS 10.11 och uppåt).
Strömförsörjning: 12 V från medföljande adapter.
Material: Aluminiumarm med plastkåpor.
Mått: Fot 158x158 mm. Arbetsradie 320 mm.
Vikt: Robotarm 3,4 kg.
Tillbehör: Glidbana och rullband kan köpas separat.
Handledning: Snabbguide på svenska och engelska medföljer. Utförlig engelsk handledning kan laddas ner från tillverkarens hemsida.
Garanti: 1 år.

Mer info www.dobot.cc

Ladda ner snabbguide på svenska
Ladda ner produktblad här (engelska).
Ladda ner tekniska specifikationer här (engelska).
Ladda ner innehåll basic vs educational här (engelska).
Läs mer om Lasergravyrkitet här.

Relaterade produkter och tillbehör
Dobot Magician Basic - Industrirobot

Dobot Magician Basic - Industrirobot

Art.nr: 11562

Programmera som ett proffs med prisvinnande Dobot Magician. Robotarmen liknar de som används i industrin och kan programmeras att användas som robotarm, 3D-skrivare eller ritverktyg.

12740 SEK
st
Dobot Glidbana

Dobot Glidbana

Art.nr: 11573

Utöka användningsområdet för din Dobot Magician med en meters extra arbetsområde. Med glidbanan kan din Magician till exempel hämta föremål som placerats på större avstånd.

11067 SEK
st
Dobot Rullband

Dobot Rullband

Art.nr: 11576

Skapa din egen modell av ett ”löpande band” med Dobots rullbandskit. Med rullbandet kommer även en fotosensor och en färgsensor som låter din Dobot Magician sortera föremål i olika färger.

4641 SEK
st
Förvaringsbox för mikroskop

Förvaringsbox för mikroskop

Art.nr: 70022

Elegant och praktisk box för förvaring och transport av mikroskop och stereoluppar.

904 SEK
st
Skyddsglasögon blå laser 200-450 nm

Skyddsglasögon blå laser 200-450 nm

Art.nr: 83018

Skyddsglasögon för arbete med blått laserljus i våglängder mellan 200-450 nm. Särskilt anpassade för arbete med lasergravyrkitet i Dobot Magician Educational.

199 SEK
st
Du har nyligen tittat på