Sagitta
Nyheter
Kampanjer
Fynd
Mikroskop & Kikare
Labbutrustning
Mätutrustning
Datalogging PASCO
Byggsatser
Verktyg & Löd
Programmering
Matematik
Fysik
Teknik
Kemi
Biologi
Bioteknik
Geografi
Energi & Miljö
Böcker
Bestämningslitteratur
Matematik
NO
Spel
Skriv & Rita
Första hjälpen
Förvaring
Smarta presenttips
Tempelgeometri - uppgifter och lösningar
Tempelgeometri - uppgifter och lösningar Tempelgeometri - uppgifter och lösningar Tempelgeometri - uppgifter och lösningar

Tempelgeometri - uppgifter och lösningar

Art.nr 19635

Över 200 utmanande och klassiska geometriuppgifter med varierande svårighetsgrad. Kör du fast finns det lösningsförslag.

1221 SEK (1294.26 SEK inkl. moms)
 fp
Leverans - omgående

Produktbeskrivning

Över 200 utmanande och klassiska geometriuppgifter med varierande svårighetsgrad.
Kör du fast finns det lösningsförslag.

Tempelgeometri är en bok inspirerad av geometriövningar med ursprung i Edo-perioden i Japan (1603–1867). I bok 1 hittar du över 200 uppgifter med ökande svårighetsgrad, och de flesta uppgifterna kan lösas på många olika sätt. Detta ger dig en unik möjlighet att utforska mångfalden av vackra geometriska sammanhang, åtföljd av glädjen i att bemästra allt svårare utmaningar. I boken finns också en kort introduktion av räkneregler, formler och geometriska samband som kan vara användbara i arbetet med uppgifterna. På detta sätt blir detta inte bara en bok för elever och lärare som vill ha varierade och spännande uppgifter, utan också för de som vill återupptäcka den skönhet och kreativitet som klassisk geometri erbjuder.

I bok 2 hittar du detaljerade lösningar på alla uppgifter från bok 1, vilket gör detta till de mest omfattande och fullständiga böckerna i sitt slag i världen!

Norrmannen Skage Hansen har tidigare haft stor framgång med böckerna ”Få 6 i matte” och ”Matte fra A til Å”. År 2018 tilldelades han Holmboe-priset, som delas ut till en lärare som har utmärkt sig i sitt arbete inom ämnet matematik. Skage arbetar som lärare vid Engebråten ungdomsskole i Oslo. Under de senaste åren har Skage ständigt letat efter de vackraste geometriuppgifterna, och resultatet av denna jakt kan nu beställas här.

Författare: Skage Hansen.
Format:
Bok 1 - Uppgifter, 265x215x20 mm, 296 sidor, inbunden.
Bok 2 - Lösningar, 265x215x48 mm, 880 sidor, inbunden.
Språk: Norska.

Hämta ytterligare uppgifter och lösningar här.

Du har nyligen tittat på