Sagitta
Nyheter
Kampanjer
Fynd
Mikroskop & Kikare
Labbutrustning
Mätutrustning
Datalogging PASCO
Byggsatser
Verktyg & Löd
Programmering
Matematik
Fysik
Teknik
Kemi
Biologi
Bioteknik
Geografi
Energi & Miljö
Böcker
Spel
Skriv & Rita
Första hjälpen
Förvaring
Smarta presenttips
Bluetooth-adapter för PASCO

Bluetooth-adapter för PASCO

Art.nr PS-3500

Vissa äldre datorer, PC och Mac, med äldre operativsystem kan behöva en adapter för att kunna använda PASCOs trådlösa sensorer och AirLink.

371 SEK (463.75 SEK inkl. moms)
 st
Leverans - 3 veckor

Produktbeskrivning

Vissa äldre datorer, PC och Mac, med äldre operativsystem kan behöva en adapter för att kunna använda PASCOs trådlösa sensorer och AirLink.

Bluetooth-adaptern placeras i en tom USB-port på din dator. Nu kan upp till tre trådlösa sensorer eller AirLinks anslutas till datorn.

Fabrikat: PASCO PS-3500.
Garanti: 5 år.

Så här vet du om du behöver en bluetooth-adapter till din dator:

Windows:
1) Bluetooth-adapter krävs för alla Windowsversioner äldre än Win 10, version 1703. För att kontrollera din Windows 10-version, gå till "Alla inställningar", klicka på "System" och sedan "Om". En bit ner på sidan finns Windows-specifikationer. Där står det vilken version av Windows som är installerad på datorn.
2) Bluetooth 4.0 eller senare måste finnas på datorn. Om det inte finns måste bluetooth-adapter användas.

Mac:
Välj "Apple meny", "Om den här datorn", välj "Systemrapport". I vänstermenyn, fäll ut "Maskinvara" och välj "Bluetooth". Om LMP versionen är 0x6 så behövs ingen Bluetoothadapter. Om LMP versionen är 0x4 så behövs en Bluetooth-adapter för att kunna använda de trådlösa sensorerna.

Bluetooth-adaptern behövs inte för följande PASCO-produkter: Spektrometer trådlös (art.nr: PS-2600), Polarimeter (art.nr: PS-2235) och Universalinterface 550 (art.nr: UI-5001). Dessa produkter använder inte BLE (Bluetooth low energy) och kan därför användas även med äldre Windows och MacOSX.

 

Du har nyligen tittat på