Sagitta
Nyheter
Kampanjer
Fynd
Mikroskop & Kikare
Labbutrustning
Mätutrustning
Datalogging PASCO
Byggsatser
Verktyg & Löd
Programmering
Matematik
Fysik
Teknik
Kemi
Biologi
Bioteknik
Geografi
Energi & Miljö
Böcker
Spel
Skriv & Rita
Första hjälpen
Förvaring
Smarta presenter
 
 
 
 
Mikroskop
 
 
Universitetsfysik
 
 
Bioteknik
 
 
Bioteknik
 
 
3B Smart Anatomy
 
 
Brady vattenlöslig etikett
 
 
Programmera som ett proffs med Dobot
 

 

glas labutrustning bägare laboratorie

 Utvalda produkter

Torso maxi utan kön
Torso maxi utan kön
4361 SEK
Rubens rör
Rubens rör
3320 SEK
Molekylmodellsats demo
Molekylmodellsats demo
3055 SEK
Skyddsrock extra small (34/36)
Skyddsrock extra small (34/36)
173 SEK
Glasspinnar stora, fp 500 st
Glasspinnar stora, fp 500 st
150 SEK
Stavmagnet 100x10x10 mm
Stavmagnet 100x10x10 mm
48 SEK
Funktionsräknare Sagitta naturlig display
Funktionsräknare Sagitta naturlig display
91 SEK
Tärning 6-sidig, fp 4x18 st
Tärning 6-sidig, fp 4x18 st
100 SEK

Mikroskop, mätutrustning, labmateriel och skolmateriel

Sagitta Pedagog AB har sedan 1987 levererat skolmateriel inom matematik, fysik, teknik, kemi och biologi. Vårt sortiment är ständigt växande och självklart även föränderligt i takt med våra kunders önskemål och behov.

Laboratoriemateriel
Vi har ett brett sortiment av laboratoriemateriel. Hos oss hittar ni det mesta ni behöver för att utrusta era labb- och NO-salar på bästa sätt. Vi kan erbjuda allt från enkla glasbägare, plastflaskor, provrörstativmateriel och skyddsrockar till ventilationstestade och brandsäkrade kemikalieskåp. För de mer avancerade laboratorierna kan vi bl.a. erbjuda skakapparater och centrifuger.

Mätinstrument
Hos oss hittar du instrument för det mesta som går att mäta. Vill du mäta krafter, ljudnivå, ljusstyrka, radioaktivitet, lufttryck, fuktighet eller temperatur och pH-värde så har vi instrumenten för dig. Givetvis kan du även köpa vågar till labbet eller köket hos oss. Känner du till det populära ljudörat "SoundEar"? En smart uppfinning som har hjälpt många mot en bättre och sundare arbetsmiljö.

Mikroskop
Tack vare att vi har egen import av mikroskopstereoluppar och mikroskopkameror kan vi erbjuda dig som kund högsta kvalitet till bästa pris. På våra mikroskop och stereoluppar lämnar vi alltid fem års garanti.

Matematik, Fysik, Kemi, Biologi
Ämnesspecifikt materiel hittar du under kategorierna Matematik, Fysik, Kemi och Biologi.
Tack vare lång och bred erfarenhet av undervisning inom Matematik och NO har våra inköpare djupgående kunskaper om vilket ämnesspecifikt materiel som behövs i skolan.
Som komplement till några av våra mest populära produkter har våra pedagoger utvecklat ett gediget studiemateriel, vilket har blivit mycket uppskattat av våra kunder. Som exempel kan nämnas Pneumatik/Hydrauliksats, Elektroniksats och Bordsoptik laser där omfattande grundkurser och laborationer ingår, dessa är fria att kopiera på skolan.

PASCO datalogging
Med PASCOs breda sortiment av sensorer kan du göra ett stort antal olika mätningar vid laborationer eller andra undersökningar. Mät t.ex. temperatur, avstånd, fart, acceleration, vinkel, kraft, pH, konduktivitet, koldioxidhalt, magnetfält… Alla mätvärden skickas trådlöst eller via USB till din dator, surfplatta eller smartphone för analys och presentation. Förutom alla sensorer och tillbehör inom datalogging erbjuder PASCO ett brett utbud av utrusning inom fysik, teknik, biologi och kemi. 

Programmering - RoboKit
Våra robot kit där man konstruerar och programmerar har blivit mycket uppskattade av både elever och lärare. Med våra unika läromedel RoboKids och RoboKit får eleverna både byggträning och kunskaper i programmering. 

Programmering - Micro:bit
Med micro:bit i klassrummet är det enkelt att komma igång med programmeringen. Programvaran är fri och används direkt i webbläsaren. Skapa ett program och skicka över det till micro:bit för att se om det fungerade som du hade tänkt. Tack vare att micro:bit kan programmeras i många olika programmeringsspråk är det enkelt att hitta en nivå som passar alla, oavsett förkunskaper. Ovana programmerare kan börja med micro:bits egen blockbaserade editor medan vana programmerare kan programmera i textbaserade JavaScript eller Python. Snabbstartsguide och programmeringsförslag medföljer.

Programmering - Dobot Magician - Industri Robot arm
Med prisvinnande Dobot Magician programmerar du som ett proffs. Robotarmen liknar de som används i industrin och kan programmeras att användas som robotarm, 3D-skrivare eller ritverktyg. Till Educational medföljer även bl.a. lasergravyrkit och joystick.

Miniräknare
Vi har mångårig erfarenhet av miniräknare för skolbruk. Miniräknaren var faktiskt en av de allra första artiklarna i vårt sortiment. Tack vare detta har vi stor kunskap och förståelse för de kvalitetskrav som ställs på de miniräknare som används i skolan. På våra miniräknare lämnar vi alltid två års garanti.

Kemikalier
Vi har ett brett bassortiment av kemikalier speciellt anpassat för skolans behov.

Kika gärna runt i vår webbshop!
Du är självklart alltid välkommen att höra av dig till oss när du har frågor, funderingar eller idéer.
tel. 0501-16344
sagitta@sagitta.se