Sagitta
Nyheter
Kampanjer
Fynd
Mikroskop & Kikare
Labbutrustning
Mätutrustning
Datalogging PASCO
Byggsatser
Verktyg & Löd
Programmering
Matematik
Fysik
Teknik
Kemi
Biologi
Bioteknik
Geografi
Energi & Miljö
Böcker
Spel
Skriv & Rita
Första hjälpen
Förvaring
Smarta presenttips
Nyheter Laborationer och tips - PASCO Handledningar och tips till microbit
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GM-räknare trådlös
 
Möt Dobot Industrirobot - ett prisvänligt proffs
IPADFÖRVARING MÖT DOBOT INDUSTRIROBOT COVID19 SIMULERAT TEST
     
Mikroskop Ska ni utrusta en skola, en sal eller behöver ni komplettera?
FORTBILDNING MIKROSKOP SKA NI NYUTRUSTA?
     
3B Smart Anatomy Bioteknik Universitetsfysik
3B SMART ANATOMY BIOTEKNIK UNIVERSITETSFYSIK
     
glas labbutrustning bägare laboratorieutrustning

 

kemikalerUtvalda produkter

Mikroskop, labbmaterial och skolmaterial för matematik, fysik, teknik, biologi och kemi

Sagitta Pedagog AB har sedan 1987 levererat skolmaterial inom matematik, fysik, teknik, kemi och biologi. Vårt sortiment är ständigt växande och självklart även föränderligt i takt med våra kunders önskemål och behov.

Laboratoriematerial
Vi har ett brett sortiment av laboratoriematerial. Hos oss hittar ni det mesta ni behöver för att utrusta era labb- och NO-salar på bästa sätt. Vi kan erbjuda allt från enkla glasbägare, plastflaskor, provrörstativmaterial och skyddsrockar till ventilationstestade och brandsäkrade kemikalieskåp. För de mer avancerade laboratorierna kan vi bl.a. erbjuda skakapparater och centrifuger.

Mätinstrument
Hos oss hittar du instrument för det mesta som går att mäta. Vill du mäta krafter, ljudnivå, ljusstyrka, radioaktivitet, lufttryck, fuktighet eller temperatur och pH-värde så har vi instrumenten för dig. Givetvis kan du även köpa vågar till labbet eller köket hos oss. Känner du till det populära ljudörat "SoundEar"? En smart uppfinning som har hjälpt många mot en bättre och sundare arbetsmiljö.

Mikroskop
Tack vare att vi har egen import av mikroskopstereoluppar och mikroskopkameror kan vi erbjuda dig som kund högsta kvalitet till bästa pris. På våra mikroskop och stereoluppar lämnar vi alltid fem års garanti.

Matematik, Fysik, Kemi, Biologi
Ämnesspecifikt materiel hittar du under kategorierna Matematik, Fysik, Kemi och Biologi.
Tack vare lång och bred erfarenhet av undervisning inom Matematik och NO har våra inköpare djupgående kunskaper om vilket ämnesspecifikt materiel som behövs i skolan.
Som komplement till några av våra mest populära produkter har våra pedagoger utvecklat ett gediget studiemateriel, vilket har blivit mycket uppskattat av våra kunder. Som exempel kan nämnas Pneumatik/Hydrauliksats, Elektroniksats och Bordsoptik laser där omfattande grundkurser och laborationer ingår, dessa är fria att kopiera på skolan.

PASCO datalogging
Med PASCOs breda sortiment av sensorer kan du göra ett stort antal olika mätningar vid laborationer eller andra undersökningar. Mät t.ex. temperatur, avstånd, fart, acceleration, vinkel, kraft, pH, konduktivitet, koldioxidhalt, magnetfält… Alla mätvärden skickas trådlöst eller via USB till din dator, surfplatta eller smartphone för analys och presentation. Förutom alla sensorer och tillbehör inom datalogging erbjuder PASCO ett brett utbud av utrusning inom fysik, teknik, biologi och kemi. 

Programmering - RoboKit
Våra robot kit där man konstruerar och programmerar har blivit mycket uppskattade av både elever och lärare. Med våra unika läromedel RoboKids och RoboKit får eleverna både byggträning och kunskaper i programmering. 

Programmering - Micro:bit
Med micro:bit i klassrummet är det enkelt att komma igång med programmeringen. Programvaran är fri och används direkt i webbläsaren. Skapa ett program och skicka över det till micro:bit för att se om det fungerade som du hade tänkt. Tack vare att micro:bit kan programmeras i många olika programmeringsspråk är det enkelt att hitta en nivå som passar alla, oavsett förkunskaper. Ovana programmerare kan börja med micro:bits egen blockbaserade editor medan vana programmerare kan programmera i textbaserade JavaScript eller Python. Snabbstartsguide och programmeringsförslag medföljer.

Programmering - Dobot Magician - Industri Robot arm
Med prisvinnande Dobot Magician programmerar du som ett proffs. Robotarmen liknar de som används i industrin och kan programmeras att användas som robotarm, 3D-skrivare eller ritverktyg. Till Educational medföljer även bl.a. lasergravyrkit och joystick.

Miniräknare
Vi har mångårig erfarenhet av miniräknare för skolbruk. Miniräknaren var faktiskt en av de allra första artiklarna i vårt sortiment. Tack vare detta har vi stor kunskap och förståelse för de kvalitetskrav som ställs på de miniräknare som används i skolan. På våra miniräknare lämnar vi alltid två års garanti.

Kemikalier
Vi har ett brett bassortiment av kemikalier speciellt anpassat för skolans behov.

Kika gärna runt i vår webbshop!
Du är självklart alltid välkommen att höra av dig till oss när du har frågor, funderingar eller idéer.
tel. 0501-16344
sagitta@sagitta.se